11/8

Nu är sommaren snart över. Blandade känslor, men jag är nyfiken på framtiden. framtiden som äntligen ser ljus ut. 
Jag har haft en bra sommar, har mest jobbat men hunnit vara ledig lite också. Då åkte jag och min andra hälft till Öland i några dagar (där det bara regnade) och hade supermysigt. Sen mötte vi upp ett gäng i Halmstad där dom hade hyrt ett hus och stannade där några dagar också. Jag är så glad att jag har min älskling att dela mina dagar med. Allt blir såå mycket bättre när han är med. 
 
Nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar skolan. Och jag är så himla taggad! äntligen får jag hållapå med något som jag är intresserad av och träffa människor med samma intresse. För just nu känner jagatt det är inte många av mina vänner som delar mitt intresse, dom flesta är riktiga partypinglor som går ut och super varje helg. Det är inte riktigt jag (längre). ser ingen som helst anledning att göra det, det är inte så jag vill leva mitt liv. Och det gör människor upprörda, det är något jag inte förstår.  Jag gör mina val och ni andra får göra era. Tycker folk att det är kul att supasig full varje helg och bara ha det att se fram emot i veckorna, så får dom väll tycka det. Jag har inget emot folk som väljer att leva så, men då måste jag få välja att inte leva så. 
 
Aja ja nu blev det en rörig text men tror ni förstår poängen. 
 
nu nu ska jag mysa ner mig under en filt i soffan, ltssna på regnet och dricka mitt morgon kaffe innan det är dags för kvällsJobb. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0